ONS BEDRIJF

Wij zijn een gekend familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring

in nieuwbouw en renovatie

en dit al 3 generaties lang.


De plaatsing gebeurd uitsluitend door ervaren vakmannen en onder begeleiding van vader en zoon.


De firma Buxcontruct is na 40 jaar nog steeds gelegen te Ramsdonk, een deelgemeente van Kapelle-op-den-Bos. Deze centrale ligging met een goede verbinding via A12 en E19 zorgt ervoor dat wij een zeer uitgebreid werkgebied kunnen bedekken.


Ook staan wij niet stil op gebied van ontwikkeling en innovatie en volgen de evolutie op de voet!


De dag van vandaag hoor je niets anders dan duurzaam, ecologisch, isolerend en wordt er vaak gesproken over een nul-woning, energie-neutrale woning, balanswoning of CO2-neutrale woning.


Dit is een woning die met een normaal leefpatroon en een hoog comfort niveau dat over een heel jaar gezien evenveel energie opwekt als hij verbruikt. En ook hier kunnen wij je een volledig totaalpakket aanbieden dankzij de ecologisch zeer verantwoorde, super isolerende houten en een combinatie van hout/aluminium ramen en deuren van de firma Riche. Door de unieke samenstelling een uitblinker en pionier in de sector. Voor meer informatie klik hier.


Exclusieve verdeler


riche


Uiteraard hebben wij nog andere mogelijkheden in ons gamma om jouw woning tot jouw droomwoning af te werken. Dankzij onze persoonlijke benadering en opvolging komen we samen met jou tot het perfecte resultaat!


Klik alvast hier voor een snel en persoonlijk advies op maat!