SECTIONALE POORTEN

Ervaar je nog steeds het ongemak van een manuele kantelpoort? Zou je graag het gemak hebben van een elektronisch aangedreven sectionale poort die je veel meer comfort en veiligheid biedt? Of wil je graag een poort die perfect past bij je nieuwe ramen en deuren? Ook hier kunnen wij voor zorgen!


Wij bieden een ruim assortiment aan kleurcombinaties en stijlen die mooi samengaan met de rest van je droomwoning. Hiernaast biedt een sectionale poort nog volgende voordelen:


Comfort: Of je nu van economische overwegingen uitgaat of een veeleisende, individuele oplossing zoekt, wij bieden technisch uitgekiende systemen aan die exact aan jouw wensen zullen voldoen. Een automatische sectionale poort heeft behalve een hoog bedieningscomfort en de nieuwste veiligheidsnormen steeds ook de beste werkingseigenschappen.


Veiligheid: Poort en motor zijn als een eenheid perfect op elkaar afgestemd en volgens de nieuwste Europese richtlijnen gecertifieerd. INBRAAKVERTRAGEND!


Warmte-isolatie: Alle producten van Novoferm bestaan uit geïsoleerde panelen tot 45mm dik. Dit ook om de stabiliteit en de werkingsrust te verbeteren.

 

soorten bedieningssystemen:

    - afstandsbediening met de mogelijkheid tot meerdere kanalen
    - klavier met je unieke code.


 

Klik alvast hier voor een snel en persoonlijk advies op maat!